Rejse til Diana Konservering i Sydafrika

En rejsebeskrivelse af Henrik Larsen

Efter invitation fra Diana Konservering drog jeg til Sydafrika d. 8. april 2012 og skulle være der i ca. 3 uger.

Flyrejsen gik via Kastrup, London, Johannesburg og derfra til Port Elisabeth, hvor jeg blev hentet at Bjørn(Lene og Flemmings søn).
Derfra gik turen til farmen, hvor de bor. Farmen ligger i et meget flot område med stepper og bjerge med et meget varieret plante- og dyreliv.

Selve farmen havde været en fårefarm og selv staldbygningen er et ret stort hus i 2 etager, stue og første. Her har de indrettet konservatorværkstedet, alt var gjort i fineste stand.

Huset vi boede i var næsten nyt, og et stykke derfra, oppe på et bjerg var de i fuld gang med at bygge de egentlige boliger, 25 mand var i gang, der bliver i alt 5 huse. Udsigten derfra var virkelig flot. I terrænet var man også i gang med at bygge veje, så de jagthunde der kommer, kan blive transporteret rundt i terrænet.

Den strøm der bruges der, kommer alt sammen fra et stort solanlæg, vandet til boligen kommer fra en brønd ca. 4 km. Derfra og bliver pumpet igennem et rørsystem, der er gravet ned i jorden.
Så hvad familien Jensen har været i stand til dernede, synes jeg er dybt imponerende.

For mig var besøget særdeles hyggeligt og interessant, og så var jeg naturligvis også på jag og skød blandt andet en flot gammel springbuk, et medalje trofæ.

Jeg lovede at hilse foreningens medlemmer fra familien Jensen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Please Login to Comment.