Nye elever

Der sker noget i Erlings værksted i Ladin, og pr. 1. Februar 2013 startede Kasper Pedersen som ny elev hos Erling Mørch.

 

Hos Jacob Strunge har Morten Terp Nielsen været i gang med uddannelsen lidt længere, så foreningen har nu tre ret nystartede elever samt Bjørn Rolfes, der er tæt på de afsluttende prøver.

Den 22. november 2012 var Dominik Speleman fra Erling Mørch i Ladin til afsluttende praktisk prøve i værkstedet.
På uddannelsens linje 1, trækkes lod mellem flere mulige emner, og for en gangs skyld kom en frisk tårnfalkehun på bordet. Sammen med læreårenes præparater og det teoretiske blev den samlede præstation belønnet med DZKs uddannelsesbevis, og vi har en konservator mere i den lille flok.

Så sent som 28. December blev der tid til Mikkels praktiske prøve, denne gang og for første gang på uddannelsens linje 2. På denne linje skal der monteres et råbukketrofæ med eget, garvet skind på selvvalgt mannequin. Efter de sædvanlige 8 timer vurderedes resultatet sammen med læreårenes øvrige arbejder, og også denne gang blev præstationen belønnet med DZKs uddannelsesbevis. Og for anden gang i 2012 fik vi en ny konservator – tillykke begge to.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Please Login to Comment.